top of page

ÚLTIMES NOTÍCIES

Casal Setmana santa 2024_pag.png

TORNEM A CLASSES!!!

TALLERS AMBULANTS

JA ELS CONEIXIES?

Folleto Talleres ambulantes 2023.jpeg

INVESTIGACIÓ EN CIRC

Atenue_CiDF.png

Autoanàlisi d'accessibilitat en pràctiques del circ

 

L'Ateneu Popular 9 Barris i el CIPAC - Centre d'Investigació Pedagògica d'Arts del Circ (Llinars del Vallès) estem portant a terme un procés d'investigació-acció participativa en relació al circ i la diversitat funcional amb els següents objectius:

  • Generar i sistematitzar coneixement teòric-pràctic sobre com facilitar processos creatius i d'ensenyament-aprenentatge de les arts del circ, amb èmfasi en les activitats de caràcter socioeducatiu i partint del model del Disseny Universal i des d'una perspectiva de drets.

  • Contribuir a la sensibilització, conscienciació i formació dels professionals del sector per maximitzar les garanties d'accessibilitat i inclusió en aquestes activitats.

  • Configurar una comunitat de professionals interessades en el circ i la diversitat funcional, mitjançant la qual fomentar l'intercanvi de coneixements, el suport mutu i la tasca en xarxa.

Si voleu participar d'aquesta investigació escriviu un correu a entorndelcirc@gmail.com i us farem arribar la documentació. 

thumb_3028_1428_0_0_0_auto.jpg

Ateneu Popular 9 Barris - Maleta pedagògica de Circomotricitat. 2 a 7 anys.

La circomotricitat és una activitat orientada a petita infància (2-7 anys) que combina maneres de fer de la psicomotricitat relacional amb elements i tècniques del circ, amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament global dels infants des del joc i la descoberta.

La proposta neix del treball en xarxa entre l’Ateneu Popular 9 Barris i centres educatius del seu territori proper, i es dirigeix a mestres i professorat d’educació física, entre altres, que vulguin incorporar l’activitat amb el seu alumnat.

Per a més informació envieu un correu electrònic a: recerca@ateneu9b.net

Més detalls de la maleta aquí

bottom of page